Algemeen

DECATHLON OPENT 15E VESTIGING IN ROERMOND

Door Gilsing lokale media

Sportretailer Decathlon heeft vandaag alweer haar 15e vestiging in Nederland geopend aan de Schaarbroekerweg 4a in Roermond bij het retailpark.

De opening past in de strategie van Decathlon om in Limburg naast de winkel in Kerkrade ook een winkel te openen voor het verzorgingsgebied in het gebied rond Roermond. De winkel richt zich op Roermond en omliggende gemeenten.
De nieuwe winkel heeft een winkeloppervlak van 3200 m² en biedt ruimte aan sportartikelen voor meer dan 65 verschillende sporten. De Decathlon winkel biedt werk aan 35 mensen, in leeftijd variërend van 16 tot 57 jaar. Allen zijn aangenomen vanwege hun passie voor sport.
De winkel is geopend door Rien Bemelmans, vestigingsdirecteur Decathlon Roermond en mevrouw Angely Waajen-Crins, wethouder voor economie, ruimtelijke ordening en volkshuisvesting van de gemeente Roermond.
’s Middags konden bezoekers meedoen aan sportactiviteiten voor bij Decathlon Roermond op de parkeerplaats zoals klimmen, bootcamp, basketbal en boogschieten.
Winkeldirecteur Rien Bemelmans, geboren en getogen in de nabije omgeving, is zeer blij met de nieuwe vestiging: “We zaten al in Kerkrade met onze 2e winkel in Nederland maar ik weet uit ervaring hoe sport-minded de mensen hier in de omgeving zijn. Niet alleen de bal- en teamsporten maar ook outdoor en fietsen. Voor deze mensen hebben we nu een prachtige winkel geopend. Na de opstartfase gaan we in contact treden met lokale sportverenigingen om sport voor iedereen echt toegankelijk te maken en de mensen nog meer in beweging te krijgen.”


De openingstijden zijn:
maandag: 10:00 - 18:00 uur
dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
woensdag: 10:00 - 18:00 uur
donderdag: 10:00 - 20:00 uur
vrijdag: 10:00 - 20:00 uur
zaterdag: 10:00 - 20:00uur
zondag: 12:00 - 17:00 uur


Adres Decathlon Roermond: Schaarbroekerweg 4a, Roermond

Over Decathlon
Decathlon is wereldwijd de grootste sportretailer met meer dan 2000 winkels in meer dan 50 landen. Het van oorsprong Franse Decathlon heeft als missie om “sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken”. Dit gebeurt door een groot aantal sportartikelen voor 70 verschillende sporten aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Decathlon produceert en verkoopt sportartikelen en merken (zowel eigen huismerken – de zogenaamde passiemerken zoals Quechua, Kalenji, B’Twin en Kipsta – als andere internationale merken). Decathlon is in Nederland actief in retail sinds 2000 en heeft vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Kerkrade, Best, Apeldoorn, Leeuwarden, Breda, Rotterdam, Eindhoven, Arnhem, Den Haag, Tilburg, Enschede en online.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Handig kacheltje.

  Te koop: Zuinig kacheltje voor het verwarmen of bij verwarmen van kleine ruimte. Nieuw in doos met gebruiksaanwijzing. Temperatuur en looptijd zijn in te stellen. Verbruik is 400 watt. Nieuwprijs was € 29,95 gaat weg wegens dubbel cadeau. Lees meer
 • Headline 1

  Hulp gevraagd?

  Hulp gevraagd? Wie zou mij graag willen helpen met verwerken (nakijken van tex) Ben je goed in de Nederlandse taal? Hoge beloning! Lees meer
 • Headline 1

  Opdekdeuren

  Af te halen: 4 opdek binnendeuren, kleur wit. 3 deuren hebben de maat 201,5 x 83,5 cm 1 deur heeft de maat 199 x 83,5 cm. Nu GRATIS af te halen. Lees meer
 • Headline 1

  Te koop: spellen Playstation

  Te koop: 11 spellen voor Playstation, 7 met doosje,4 zonder, 2 euro per stuk, o t/m 7 jaar Lees meer
 • Headline 1

  Gaastra mooie degelijk en warm winter jongens jasje maat 116 kleur grijs.

  Aangeboden, Gaastra mooie degelijk en warm winter jongens jasje maat 116 kleur grijs. Verkeerd in een zeer goede staat. Geen slijtage of vlekken. Was een duur jasje. Lees meer

Laatste reacties